Szerezzen be kedvezően bútorokat

göd testületi ülés

Intézzen el mindent online, otthona kényelmében

A bútor online elérhető.

Széles választék

Különféle stílusú és kivitelű bútorok széles választéka közül válogathat.

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Fizessen kényelmesen! Fizetési módként szükség szerint választhatja a készpénzes fizetést, a banki átutalást és a részletfizetést.

Ceglédi MSZP - Ceglédi MSZP shared a post. | Facebook

A kétórás program első felében a polgármester tájékoztatást adott az eddigi három testületi ülés fontosabb napirendjeiről és az egyes témák során a közötte és a kormánypárti többség között kialakult vitákról.

GÖDI - godiek.hu

16-án a polgármester úr zárt testületi ülést, amely annyira zárt volt, hogy még a képviselõk között is akadt, aki nem ka - pott meghívót. A zárt ülést elõzetesen nyílt ülésen meg kel-lett volna szavazniuk a képviselõknek. Ráadásul sem az ötv. sem az

Alakuló ülés - október 12. - LMP GÖD

Tegnap megalakult a testület, nyilván mindenki tudja, kikből, de azért leírom. A polgármester Markó József A képviselők: Fidesz-KDNP, egyéni körzetből mandátumot szereztek: Lenkei György Forró Gábor Kovacsik Tamás Csányi József Szabó Csaba Markó Józs

ttarskereso.hu - A legjobb

A legjobb vásarlási lehetőség. Találj kényelmet a vásarlásnal sárlásnál. Fizetési lehetőség ajanlatai szükség szerint készpénzben.

Göd - Posts | Facebook

Göd, Göd. 977 likes · 76 talking about this. Göd hivatalos facebook oldala, ahol Göd Város Önkormányzata a lakosok számára fontos híreket és eseményeket népszerűsít. Az oldal nem szolgálja a...

Testületi ülések – Makó

Testületi ülés 2019. november 6-án. Makó Város Polgármesterétől 6900 Makó, Széchenyi tér 22. M E […] Do you like it? tovább... 2019-10-16. Meghívó Makó Város Önkormányzat Képviselő-testületének alakuló ülésére 2019. október 23. napján.

Szentlőrinc Város Önkormányzat | Szentlőrinc Város ...

Tisztelt Családi Gazdálkodók! Tájékoztatom Önöket, hogy a decemberben a Magyar Közlönyben is megjelent jogszabály-módosítások szerint a NAK (Nemzeti Agrárkamara) látja el - a járási hivatalok helyett – 2020. január 1. napjától a családi gazdaságok ny

Testületi Ülés 2012. december 10. – Csomádi Tükör

Testületi ülés, 2012. december 10-én, hétfőn 17.00 óra. Témák: 1.) A természetben nyújtott szociális célú tűzifa támogatás jogosultsági feltételeiről szóló rendelet alkotása A rendelet megalkotását egyhangúlan megszavazták. 2.)

GÖD - Információszabadság

2132 Göd, Ady Endre u. 6. Intézményvezető Szurominé Liptai Györgyi Telefonszám ... Kéviselő-testületi ülés 2009.12.09. Kéviselő-testületi ülés 2009.05.28. Huzella Tivadar Általános Iskola Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat. Ügyfélszolgálat.

Gödi Fórum - Göd város lakóinak honlapja

Azülés folyamán a képviselő-testület viszont határozatot, döntést nem fogadott el. A testületnek a zárt ülés elrendeléséről szóló döntése nem felelt meg az Ötv. 12. § (4) bekezdés b) pontjában megfogalmazott törvényi előírásoknak.